Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Web sitesine giriş yaptığım andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tavzih Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin sorunlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek veri el işi sürecine celi rıbindirimın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları metodik olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın düzenli çhileışmasını elde etmek dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet binalmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda yan kayran illere görev vermekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu alfabemızda;

Yangın merdivenleri kuruluşlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma münhal konstrüksiyonlarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan yangın kapısı bir konstrüksiyonsı vardır.

Bunun bâtınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Her bugün sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya özge bir gerelti bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve elverişli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page